Главная » 2016 » Серпень » 28 » Скоро до школи
5:19 PM
Скоро до школи

         Через декілька днів розпочнеться новий навчальний рік як учням, так і вчителям та батькам необхідно буде щодня працювати. Не забувайте про своє психічне здоров'я, пам'ятайте, що настрій лише у Ваших руках! Не забувайте розпочинати новий день з посмішки, підійдіть до дзеркала, посміхніться собі і скажіть декілька разів, які Ви гарні, які Ви обдаровані, сильні, позитивні, що у Вас сьогодні буде найкращий день! І повірте - саме так і буде, адже наша думка матеріальна, ми самі програмуємо своє життя та своє відношення до проблем, трудових буднів, до радісних хвилин!

          Запам'ятайте одну зі східних мудростей: «Успіх приходить не до того, хто рано встає, а до того, хто встає у гарному настрої!»! Ваші думки – це початок Ваших дій, змініть негатив на позитив і все буде якнайкраще!

     Не забувайте про позитивне мислення, не забувайте про себе: робіть релаксаційні хвилини відпочинку для свого тіла та душі, не забувайте, що найголовніша для Вас людина - це Ви! Любіть себе, знаходьте у кожному дні прекрасне, знайдіть для себе хобі (хто ще не знайшов), адже розмова з собою, робота, яку Ви робите своїми руками, приносить набагато більше користі, ніж просто перегляд телевізора!!!! 

       Натхнення Вам, добра, гарних посмішок і теплих зустрічей щодня, не залежно від того, де Ви працюєте і з ким спілкуєтесь, щодня знаходьте щось нове, навіть у зовсім буденних речах!!!!!!!

Просмотров: 282 | Добавил: Lili_a | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar